Tevreden klanten die
hun website hebben laten
bouwen door ons

4.9 / 5 ★★★★★

52 beoordelingen

Klanten Beoordelingen

Ons doel is om een optimale relatie met de klanten op te bouwen. Dit doen niet door alleen een goede service aan te verlenen, maar vooral om structurele meerwaarde te aan te bieden.

  5 star review  Timo is zeer professioneel als webbouwer! Hij weet alle technische problemen die zich kunnen voordoen in Wordpress op te lossen. Hij heeft mij geholpen tot in de puntjes, en het resultaat, mijn website Beauty By Liesz mag er zeker wezen :)

  thumb Annelies van Slooten

  5 star review  Timo van Project Direct is gewoon een vakman! En een expert in WordPress! Mijn websites zijn al wat ouder en ik wilde gewoon even een nieuw likje verf zal ik maar zeggen. Timo wist direct wat ik bedoelde. Hij geeft je opties. Hij komt met ideeën en suggesties, in real-time als je wilt. Klaar terwijl u wacht! En dat allemaal voor een redelijke prijs. Als u een website nodig hebt of als u uw oude website wilt opfleuren, neem dan contact op met Timo. Hij luistert naar je en geeft om zijn klanten.

  thumb Ronald Buur

  5 star review  Ik werk al enkele jaren zeer tevreden samen met Project Direct. Snelle en adequate oplevering van websites en shops en een fijne service. Er wordt ook met je meegedacht over verbeteringen. Daarnaast kan er ook vormgeving worden geleverd. Hiermee is Project Direct een one-stop-shop voor eCommerce projecten. Ik kan Project Direct dan ook van harte aanbevelen!

  thumb Thierry Stravers

  5 star review  Timo komt vanaf het eerste contact positief en actief over. Dat heeft hij tijdens de bouw van onze website blijvend laten zien. We hebben heel prettig samengewerkt aan onze nieuwe website en zijn bijzonder tevreden over het verfrissende eindresultaat. Kortom voor iedereen die een website wilt zeker een aanrader.

  thumb Mark de Goede

  5 star review  Professioneel, meedenkend en creatief! Plus Timo is ook erg fijn om mee samen te werken. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar.

  thumb Jan van Dam

  5 star review  Top service Timo is duidelijk, werkt snel en is transparant in zijn werkwijze zeker een aanrader. voor wie een site nodig heeft.

  thumb Dutch Taxi transfers

  5 star review  Fijne samenwerking met Timo. Super snel en professioneel. Een absolute aanrader!!

  thumb Bjorg Trentelman

  5 star review  Ben je op zoek naar een professionele en goede samenwerkingspartner, dan ben je bij Timo aan het juiste adres! Deze man verstaat zijn vak en komt gemaakte afspraken altijd na! Timo dank je wel voor de fijne samenwerking en hoop dat dat nog jaren mag voortduren.

  thumb SjopSjop webdesign (SjopSjop WebDesign)

  5 star review  Mieters!

  thumb Robert Vinkenborg

  5 star review  Zojuist heeft Timo mijn website onderhouden. Die gaat nu weer als een speer! Tevens heeft hij suggesties en advies gegeven en de mobiele versie van mijn website is nu nog mooier geworden. Hij heeft echt verstand van zaken! Ik kon alles via whatsapp doen en dat alles voor een redelijke prijs.

  thumb Leonne Buur-Haaijman

  5 star review  Goede kennis van wordpress en snelle hulp bij het oplossen van problemen voor mijn website!

  thumb Fotoster Fotografie

  5 star review  Positive: Professionalism ,  Quality ,  Responsiveness ,  Value

  thumb Ruben Kaatee

  5 star review  Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe website door Timo van Tilburg gerealiseerd.

  thumb H Bultsma

  5 star review  De samenwerking met Project Direct verliep heel goed. Van begin tot het eind werd ik goed begeleid. Een duidelijke uitleg over alle stappen. Afgesloten met een persoonlijke training waardoor we zelf met de nieuwe website aan de gang kunnen gaan. Alles bij elkaar zijn we heel blij met de samenwerking en het eindresultaat.

  thumb R. De Wit
Stel hier je vraag
Call Now Button