SEA Specialist Amsterdam nodig?

Als SEA specialist helpen jouw bedrijf succesvol in de zoekmachines te positioneren

★★★★★

4.9 / 5 ★★★★★

52 beoordelingen

Zoekmachine adverteren in Amsterdam?

Wij maken van jouw bedrijf een online succes ★★★★★

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Adverteren in zoekmachines rondom Amsterdam betekend dat je betaald voor advertenties die je zelf creëert, deze advertenties worden bovenaan de organische zoekresultaten weergeven net name rondom Amsterdam e.o. De organische zoekresultaten zijn de websites die onder de Google advertenties worden weergeven. Er zijn verschillende zoekmachines waar je kunt adverteren zoals; Google, Bing en Yahoo. Het overgrote deel van de bezoekers (meer dan 95%) gebruikt de bekendste zoekmachine: Google.

Adverteren gaat via Google Ads advertentiecentrum (voorheen Adwords). Op basis van de zoekwoorden en zoektermen die geïnteresseerden invullen in Google wordt jouw advertentie (bovenaan) de zoekresultaten getoond. Hierdoor kan je precies de doelgroep bereiken die zoekt naar jouw product of dienst. Onze SEA specialisten kennen alle fijne kneepjes van het vak. Ze weten precies hoe ze een succesvolle efficiënte en effectieve SEA campagne voor jouw bedrijf kunnen opzetten. Meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Start met jouw SEA campagne voor jouw bedrijf! bedrijf!

Een nieuwe Google Ads Campagne?

Ontvang vrijblijvend een Ads Prognose

Middels een zoekwoorden onderzoek maken onze gecertificeerde Google Ads specialisten graag een prognose voor je. Daarmee zie je direct wat een Google Ads campagne voor jouw bedrijf kan opleveren, en vooral tegen welke kosten.

Heb je al een Google Ads Campagne?

Ontvang vrijblijvend onze Quickscan!

Onze SEA specialisten zien jaarlijks honderden accounts, en weten precies waar de knelpunten in Ads campagnes liggen. Middels een gratis Quickscan geven we aan op welke punten jouw campagne geoptimaliseerd kan worden.

Uitbesteden aan een SEA specialist

Door de juiste kennis van  Online tactiek ★★★★★

Natuurlijk kan je artikelen opzoeken waarin staat hoe Google Ads in het algemeen werkt, welke biedstrategie je kan hanteren, en hoe een doelgroep het best bereikt kan worden. Maar is dit wel van toepassing in jouw branche en op jouw bedrijf? Onze SEA specialisten zijn nieuwsgierig naar wat jouw bedrijf anders maakt! Of waarom precies jij zo goed bent in je werk. Want dát is van groot belang om een campagne succesvol uit te rollen.

En stel je hebt al die kennis vergaard, en je kan jezelf bijna een SEA specialist noemen (chapeau). Dan kost het je nog flink wat tijd om alle campagnes en advertentiegroepen op te zetten, de data te analyseren, en op basis van die data de campagne verder te optimaliseren.

Blijf je ook op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen Search Engine Advertising? Dat kan toch al gauw oplopen tot een aantal uren werk per week. Onze SEA specialisten kunnen jou dit werk allemaal uit handen nemen. Kan jij doen waar je écht in uitblinkt, dan doen wij dat ook !

Wat doet een SEA specialist?

Een zoekwoorden onderzoek legt de basis voor je Ads campagne. Maar door de groei van het aantal zoekopdrachten in Google én het aantal zoekresultaten spreken we tegenwoordig over zoektermen in plaats van zoekwoorden. Een zoekterm bestaat uit meerdere zoekwoorden bij elkaar. Hoe specifieker de zoekterm, hoe beter je vindbaar bent op Google. Wat er weer voor zorgt dat je Google advertentie hoger in Google wordt weergeven. Met jouw input en de kennis van onze SEA experts zorgen we ervoor dat we een stevig zoekwoorden onderzoek neerzetten.

Onze SEA specialisten behalen jaarlijks hun Google certificaten via erkende Google Ads Exams. Daardoor blijft hun kennis en expertise op het gebied van SEA volledig up to date. We beheren vele accounts en zijn actief in verschillende branches. Daardoor weten we goed wat wel werkt maar ook wat niet werkt voor jouw bedrijf.

Deze dienst bieden wij je aan in samenwerking met onze partner van Online Tactiek

Stel hier je vraag
Call Now Button